Ди Пи Ес - България

ДИ ПИ ЕС - БЪЛГАРИЯ ООД развива дейност в областта на информационните технологии и професионалните решения за цифров печат.

През 2002 г. дружеството получава статут на сертифициран Hewlett Packard Business Partner за България, която сертификация е подновена и през следващите 2003, 2004 и 2005 г. През есента на 2005 г. ДИ ПИ ЕС – БЪЛГАРИЯ ООД получава статут на Hewlett Packard Preferred Partner за България. Сертификацията за предпочитан партньор на Hewlett Packard е постигната и през следващите 2006 и 2007 г.

През 2003г. дружеството получава статут на сертифициран Hewlett Packard Supplies Partner за България. През следващите години сертификацията за продажба на оригинални консумативи с марката на Hewlett Packard е запазена, като благодарение на постигнатия стабилен ръст в продажбите през 2007 г. е достигнато второто ниво в тази партньорска програма - HP Select Supplies Partner.

ДИ ПИ ЕС – БЪЛГАРИЯ ООД е единственият за България специализиран партньор на Hewlett Packard в сегмента широкоформатен дигитален печат.

ДИ ПИ ЕС – БЪЛГАРИЯ ООД предлага и богато разнообразие от консумативи и аксесоари за продуктите на HP на склад. За удобство на своите клиенти предлага продажби на лизинг, доставка на място, техническа поддръжка и обучение на персонала.

ДИ ПИ ЕС – БЪЛГАРИЯ ООД работи с повече от 1000 фирми.

www.dps-bg.com